background image

Supervisie

Juist voor coaches en leidinggevenden is het belangrijk dat ze zich bewust zijn van hun eigen ĎZijní. Door de verbinding met je eigen echtheid weet je anderen aan te raken en te motiveren. Het is belangrijk om zicht te hebben op je eigen valkuilen, drijfveren, gevoeligheden en kracht. Hierdoor werk je aan je eigen inzicht en bewustzijn: zo ben je beter in staat een ander te begeleiden (zonder dat sprake is van projectie of het verdringen van eigen pijn). De vorm van reflectie die ik je aanbied geeft je zicht op je eigen echtheid, je schaduw en je talenten. Zo werk je gericht aan jezelf. Doordat je je bewust wordt van oude patronen en/of onverwerkte zaken, kan er gewerkt worden aan het oplossen en Ďschonení hiervan.

Op deze manier ontstaat er een steeds krachtigere verbinding met je eigen kern en kan bezieling je echte drijfveer worden. Je zal je vrijer gaan voelen en meer vertrouwen op gevoel en intuÔtie. Je onderscheidt je van anderen, doordat je doelgerichter en efficiŽnter te werk kunt gaan. Immers je luistert beter naar de signalen die gegeven worden zowel vanuit je intuÔtie als vanuit je cliŽnt, hierdoor ontstaat een synergetisch effect.

Ook zul je nog beter in staat zijn een ander hierin te stimuleren, inzicht te geven en zelfvertrouwen te laten voelen. Door te werken aan eigen inzicht en bewustzijn geef je (ongemerkt) het werken aan bewustzijn weer door aan cliŽnten.

background image

copyright etc

Home

Persoonlijke
Coaching


Lichamelijke
Klachten


Energetische
Behandeling


Supervisie

Consultancy
Bedrijfscoaching


Contact

copyright  bestebreurtjecoaching.nl