background image

Energetische BehandelingTer ondersteuning van het (ook lichameljke) bewustwordingsproces en ter vermindering en mogelijk het oplossen van lichamelijke klachten, kan het aan te bevelen zijn om een energetische behandeling te ondergaan.

Veranderingsprocessen gaan in de geest vele malen sneller dan in de stof. De materie heeft een vertragende werking, door een energiebehandeling kan er een versnelling in bewustwording ontstaan. Voor deze behandeling lig je (gekleed) op een behandelbank. Je lichaam geeft signalen en gevoelens weer. Ik ben in staat om ze voor je te vertalen in de vorm van (voor)beelden die de situatie/het gevoel beschrijven. Door deze behandeling kunnen energetische blokkades verminderen en zelfs oplossen. Op deze wijze ontstaat er een verbetering van de situatie.

Het is uiteraard van belang om te kijken naar de oorzaak van de blokkade en die op te lossen. Gebeurt dit niet, dan is het opgeluchte gevoel en de ruimte die ontstaat tijdens de behandeling van korte duur.

Vermindering van de klachten
Door de ruimte te ervaren en vermindering van de klacht te voelen kan je leren om hier bewust mee te werken. Je weet nu immers hoe het voelt als de energie weer vrij kan stromen. Het doel van de behandeling is om de relatie te ontdekken tussen de klachten en de emotionele/gevoelsmatige lading en vervolgens zelfstandig de doorstroming te realiseren die je eerder ervaren hebt.

Er ontstaat inzicht in de relatie tussen de lichamelijke klachten en de emotionele/ gevoelsmatige lading die er bestaat.

Bewustwording
Een energiebehandeling geeft doorstroming, lichamelijke en geestelijke bewustwording met extra informatie over je gevoel. Je krijgt weer voeten, dat betekent extra stevigheid in het hier en nu. Het zijn doelgerichte behandelingen die veel verder gaan dan het lichamelijk welbevinden. Er wordt namelijk op een andere manier gewerkt aan groei van het bewustzijn. Er komt vaak veel informatie vrij.

Door te luisteren naar lichamelijke signalen kan adequaat gereageerd worden op een situatie en ben je niet langer slachtoffer, maar kun je leren je eigen leven te creŽren.

background image

copyright etc

Home

Persoonlijke
Coaching


Lichamelijke
Klachten


Energetische
Behandeling


Supervisie

Consultancy
Bedrijfscoaching


Contact

copyright  bestebreurtjecoaching.nl